XXVII Premis de Literatura "La Rosa de Paper" Modalitats de microrelats, narrativa i poesia

NOVETAT: enguany s’estableix que a la Modalitat de Microrelats, es podrà presentar qualsevol persona, sense el requisit d’estar matriculat en cap estudi (més informació en el punt 3 de les Bases del premi).
Aquesta edició la presentació del treball es online, MOLT IMPORTAT:
• Empleneu tots el camps d’aquest formulari,
• Adjunta còpia electrònica del treball,
• El nom de l'arxiu ha de tindre aquesta estructura: CATEGORIA MODALITAT NOM DEL TREBALL en majúscules.
Les MODALITATS són: Narrativa, Poesia i Microrelat
Les CATEGORIES són: A, B, C, D, E
Una vegada Enviat el formulari, rebràs un correu electrònic de confirmació de l'enviament, es el comprova de la presentació del teu treball al Premi Literari La Rosa de Paper. Comprova que el correu no estiga en correu brossa (Spam) o correu no desitjat.

DADES DE LA PERSONA CANDIDATA

Nom i Cognoms :
DNI:
Data Naixement / Edat: (dd-mm-yyyy)  /    
Domicili:
Població:
Codi Postal:
Telèfon / Mòbil:     
E-Mail:
Curs Actual:

DADES DEL CENTRE ESCOLAR O UNIVERSITAT
(DADES NO NECESSÀRIES EN MODALITAT MICRORELAT)

Centre Escolar:
Domicili:
Població:
Codi Postal:
Telèfon:     
E-Mail:

DADES DEL TREBALL

Titol:
Modalitat:
Categoria :
Copia electrònica del treball en format PDF:

El nom del arxiu ha de figurar en aquest ordre: CATEGORIA - MODALITAT – TÍTOL DEL TREBALL (en majúscules) exemple: A NARRATIVA EL PODER DEL SOL.

 

Escriu a la dreta el codi de seguretat que apareix en l'imatge de baix.

Código de seguridad  
  He llegit i accepte les bases del concurs
  TOTS ELS CAMPS SON OBLIGATORIS

  AVIS LEGAL  
 

Les dades facilitades seran tractades, en qualitat de Responsable del seu Tractament, per FLORIDA CENTRE DE FORMACIÓ, S.C.V (d'ara en avant, FLORIDA) amb la de realitzar la gestió administrativa del concurs, la comunicació amb els participants i per a la deliberació i lliurament dels premis.
La base jurídica que legitima el tractament d’aquestes dades personals radica en el consentiment prestat per l'interessat a FLORIDA per a participar en el premi.
Les dades seran conservades fins a la finalització de l'edició dels premis. No obstant això, també poden ser conservades com a arxiu històric de la institució.
Les dades podran ser cedides o comunicades als mitjans de comunicació, amb la finalitat de divulgar i informar o ser publicats en la nostra pàgina Web, espais oficials en Xarxes Socials i la resta de mitjans de comunicació.
En tot cas, es podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició, tot enviant una sol·licitud escrita, acompanyada de la fotocòpia del teu DNI o document identificatiu equivalent, dirigida a FLORIDA CENTRE DE FORMACIÓ LOPD ROSA DE PAPER, C / Rei Jaume I, n º 2, CP 46470 Catarroja (València). O bé, enviant un correu electrònic a l’adreça lopd.rosadepaper@florida-uni.es. D’altra banda, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).